Forside » Ruter » SamsøFærgen » Priser

Priser SamsøFærgen

Priser Kalundborg-Ballen/Ballen-Kalundborg

Alle priser
Turkort


Billetpriser Kalundborg-Ballen

Priser i DKK gældende 3. januar 2018 til 2. januar 2019.
(Klik på + for at åbne en sektion og se priserne.)

Lavsæson
03.01 – 10.06.2018 og 13.08.2018 – 02.01.2019
Højsæson
11.06 – 12.08


A
Højde inkl. antenne og tagbagagebærer med bagage, cykel og lign.
B
Personer, der er fyldt 65 år og førtidspensionister. Legitimation kræves. For førtidspensionister kræves DSB Legitimationskort.
C
I forbindelse med Færgen Kort Samsø eller Turkort Samsø.

Tag SamsøFærgen mellem Sjælland og Samsø

Her på siden finder du priserne på ruten Kalundborg-Ballen med SamsøFærgen. Overfarten med færgen tager 1 time og 20 minutter eller 1 time og 30 minutter. Der er to til fire daglige afgange hele året.


Turkortpriser Kalundborg-Ballen

Priser i DKK gældende 3. januar 2018 til 2. januar 2019.
(Klik på + for at åbne en sektion og se priserne.)Færgen Turkort Samsø

Færgen Turkort Samsø gør det muligt at forudbetale 10 rejser med SamsøFærgen til voksen, barn, eller pensionist. Rejser du ofte med SamsøFærgen er der penge at spare og du tjekker nemt ind ved at fremvise turkortet ved check-in på din mobil/tablet eller udskrift.

Køb Turkort

Sådan køber du Turkort til SamsøFærgen

Turkort til SamsøFærgen købes online eller i afgangshavnene i Kalundborg og Ballen. Du betaler forud for 10 ture og modtager en kvittering der giver adgang til turkortet online. Køber du dit Turkort i afgangshavnen får du det udskrevet.

Sådan tjekker du ind

Færgen Turkort kan enten medbringes elektronisk på en mobil eller tablet, eller som udskrift. Når du skal ud at rejse med SamsøFærgen skal du finde dit Turkort frem på din mobil, tablet eller udskrift. Færgens personale scanner QR-koden ved landgangen i afgangshavnen.

Gyldighed, fornyelse og betaling

Færgen Turkort er gyldige i 24 måneder fra betalingsdato. Når Turkortets 10 ture er brugt eller gyldighedsperioden udløbet, kan kortet ikke længere benyttes. Færgen turkort kan ikke refunderes og ubenyttede klip kan ikke refunderes – læs mere i vilkår for Turkort. Turkort kan ikke fornyes – du skal blot købe et nyt. Turkort skal betales ved bestilling med enten Dankort eller kreditkort.

Se status på et Turkort

Du kan følge dine ture online ved at klikke på status, og indtaste dit Turkortnummer og sikkerhedskode + se status. Her ser man hvornår der er rejst og hvor mange ture der er tilbage på kortet. Sikkerhedskoden kommer i den mail bekræftelse man får ved online køb. Hvis Turkort købes i havnen får man ingen sikkerhedskode, men det er muligt at få den oplyst ved henvendelse til Kundeservice.

Færgen Kort Samsø

Er et Turkort med 10 rejser ikke nok? Køb et Færgen Kort Samsø og spar ekstra mange penge!


Priser 2018 (PDF) | Billetvilkår | Færgen Bizz

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere