SamsøFærgen – færge til og fra Samsø

Bestil billet til SamsøFærgens ruter KALUNDBORG-BALLEN. Se sejlplan og priser, opdateret trafikinformation, nyheder og gode tilbud.

Sejl med SamsøFærgen til Samsø

Tag til Samsø fra Sjælland med SamsøFærgen og besøg den smukke perle i Kattegat, hvor du kommer tæt på natur, strand og hav. Om du er til kartofler eller gulerødder, festival eller adrenalin, så har Samsø lidt af det hele! Du kan være sikker på at få en helt unik oplevelse. SamsøFærgen sejler dig til det velkendte og det ukendte, til familie og venner, og til nye bekendtskaber. Ferien starter om bord på SamsøFærgen.

Fra Kalundborg til Samsø

SamsøFærgen sejler mellem mellem Ballen på Samsø og Kalundborg på Sjælland. Overfartstiden er 1 time og 20 minutter/1 time og 30 minutter på ruten KALUNDBORG-BALLEN.

Kalundborg | Ballen

Tag med SamsøFærgen til fods, på cykel og i bil

Planlægger du ferien på Samsø til fods, med cykel eller i bil? Med SamsøFærgen kan du det hele. Rejs i bil, til fods, på cykel, eller i bil med cyklerne. Samsø er et skønt sted for det hele. På Samsø går ferien nemt til fods eller på cykel – og bilen er selvfølgelig altid praktisk at have med. Du kommer nemt til færgehavnene med tog og busser, hvis du rejser til fods eller på cykel. Husk at der er lækre campingpladser på Samsø – så tag campingvognen med.

VisitSamsø – information om Samsø

Hjemmesiden visitsamsoe.dk er Samsøs officielle informationsside. På siden finder du masser af nyttig viden om Samsø, ligesom du også kan finde oversigt og åbningstider over øens spisesteder, overnatningsmuligheder, oplevelser, butiksliv og meget andet. Fra siden kan du også downloade kort, cykelruteforslag og foldere.

Færgen Bizz SamsøFærgen

Rejser du ofte til og fra Samsø, så kan det være en fordel for dig at blive aftalekunde med en Færgen Bizz. Færgen Bizz er til dig der rejser i bil eller på motorcykel.

Læs mere om Færgen Bizz Samsø og Færgen Kort Samsø

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere