Forside » Ruter » LangelandsFærgen » Tilbud » Knuthenborg Safaripark Endagsbillet

Knuthenborg Safaripark Endagsbillet

Knuthenborg Safaripark med LangelandsFærgen i uge 42?

Knuthenborg er Nordeuropas største safaripark, og ligger kun 20 minutters kørsel fra LangelandsFærgen som sejler fra Spodsbjerg på Langeland til Tårs på Lolland. Med Endagsbilletten sparer du både tid og penge på transport og entré.

Vær med til at lukke Safariparken i efterårsferien Parken lukker med et ordentligt brag af et Halloween-tema i parken

Knuthenborg Endagsbilletten 920,- inkluderer:

  • Færgebillet til bil med op til 9 personer på overfarten Spodsbjerg-Tårs tur/retur
  • Entrébevis for 5 personer til Knuthenborg Safaripark fordelt på maks. 4 voksne (fra 12 år) og 1 barn (3-11 år).

I sparer samlet op til 60%. Har I brug for flere éntrebilletter til Knuthenborg Safaripark, kan I købe dem ved indgangen til parken.

Parken har åbent i perioden 27. april – 22. oktober 2018.

Om Knuthenborg Safaripark

KÆMPE NYHED 2018:
Tag familien mere end 65 millioner år tilbage i tiden, når I vandrer gennem Dinosaurskoven og støder på livagtige og brølende dinosaurer som triceratops og t-rex! Her møder I også deres nulevende slægtninge, emuerne, og kan se ægte fossiler og store skeletter!

Oplev tigre, næsehorn, zebraer og mere end 1000 andre vilde dyr på jeres rejse gennem Afrika, Asien, Australien og tre andre kontinenter i Nordeuropas største safaripark. På jeres safariekspedition møder I omkring 70 dyrearter. Nogle dyr kan I komme helt tæt på, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen.

I Limpopoland kan I fylde maverne med landsdelens bedste burgere og et par sprøde churros. Den stejle vandrutsjebane Congo Splash byder på sus og vandsprøjt, mens årets nyhed rutsjebanen Kampala Express tager jer ombord på en sjov togtur for hele familien. Det er også i Limpopoland, I kan svinge jer rundt på en rigtig abetur på Danmarks vildeste vand- og naturlegeplads!

Vi ses til en vild oplevelse!

Se mere: Knuthenborg Safaripark

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere