Forside » Ruter » LangelandsFærgen » Tilbud

Tilbud

Tilbud med LangelandsFærgen

Find tilbud på ruten Spodsbjerg-Tårs med LangelandsFærgen.

Spar 20% på indgangen til Fjord og Bælt med Færgen

Vis din Standardbillet med LangelandsFærgen og spar 20% på entrébilletten til Fjord & Bælt. Oplev turistattraktionen og forskningsinstitutionen giver adgang til et miljø og dyr, som ikke er almindeligt kendte.

Læs mere
Frederiksdal kirsebærvin

At Frederiksdal Gods på Lolland skulle blive Danmarks største vingård, havde ingen forudset. Nu virker det som det mest naturlige sted for en produktion af kvalitetsvin. Du får 10% på alt køb i vineriet.

Læs mere
LangelandsFærgen

5 % rabat på LangelandsFærgen med en Færgen Bizz Standard, Bizz10 og Færgen Bizz Business på ruten SPODSBJERG-TÅRS.

Læs mere
Færgen | Middelaldercentret på Lolland-Falster

De tonstunge krigsmaskiner vil skyde med stenkugler ud over Guldborgsund, kanonerne vil brage, der vil være daglige ridderturneringer og den lille købstad Sundkøbing vil være fuld af liv og spændende oplevelser. Få entrérabat til Middeladercentret og spar 20%.

Læs mere
FærgenRock

Tag til FærgenRock, der sejler i Langelandsbæltet mellem Spodsbjerg og Tårs, og til hyggelige og intime koncerter ombord.

Rock med ombord
Spar 20% på indgangen til Naturama på Fyn med Færgen

Vis din Standardbillet med LangelandsFærgen og spar 20% på entrébilletten til Fjord&Bælt og Naturama.  Gå på opdagelse blandt elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle iscenesat i et naturteater med lys, lyd og film.

Læs mere
Færgen | Egeskov aften

Egeskov har i over 450 år ligget smukt i det sydfynske landskab. Egeskov er kendt som Europas bedst bevarede vandborg – bygget på “en skov” af egetræer. 20% rabat på indgangen til Egeskov slot og park.

Læs mere
Færgen | Danmarks Jernbanemuseum i Odense

Danmarks Jernbanemuseum er et oplagt udflugtsmål for større og mindre grupper, ligesom det er et spændende sted for hele familien og flere generationer. Ved fremvisning af gyldig færgebillet fra Færgen (max. 7. dage gammel), ydes der 25% rabat på entré.

Læs mere
Campingtilbud

Med campingbilletter får du campingvognen GRATIS med LangelandsFærgen i perioden 1. maj – 31. oktober 2018 på udvalgte afgange og i et begrænset antal.

Læs om vores campingtilbud
Lalandiabanner2018

Tag med LangelandsFærgen på ruten Spodsbjerg-Tårs til Lalandia i Rødby eller Billund og få 20% rabat på overfarten!

Læs mere
Knuthenborg Safaripark - Dinosaurskoven

Tag familien med i Knuthenborg Safaripark med LangelandsFærgen fra Spodsbjerg til Tårs og spar op til 60% på entré og overfart.

Færgebillet inkl. entrébevis til 5 personer
Find ophold og aktiviteter hos Dansk Ø-ferie

Hos Dansk Ø-ferie kan du nemt og billigt bestille ophold på Færgens destinationer, samt spare penge på samlede pakkerejser.

Gå til Dansk Ø-feries hjemmeside

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere