Forside » Ruter » LangelandsFærgen » Spodsbjerg

Spodsbjerg

Find informationer om Spodsbjerg

Med LangelandsFærgen fra Spodsbjerg

I Spodsbjerg færgehavn har du mulighed for at parkere din bil, købe billetter, strække benene mens du venter på færgen, og tage med bus eller taxa på din videre rejse.

Fra Spodsbjerg på Langeland kan du rejse til fods, i bil, på motorcykel, knallert eller cykel til Tårs på Lolland. Overfarten med LangelandsFærgen tager 45 minutter.

Find check-in i Spodsbjerg

Passager check-in

For enden af Spodsbjergvej i Spodsbjerg finder du en ventesal til gående passagerer. Check-in foregår ved ombordstigning til færgen.

Adresse: Spodsbjergvej, Spodsbjerg, 5900 Rudkøbing

Bil check-in

På Ny Spodsbjergvej i Spodsbjerg finder du check-in til alle køretøjstyper, herunder biler, motorcykler, knallerter, cykler og lastbiler.

Adresse: Ny Spodsbjergvej, Spodsbjerg, 5900 Rudkøbing

Søger du fra mobil kan du med fordel søge efter “LangelandsFærgen, Bil check-in”.

Faciliteter på havnen

På havnen nær færgen Spodsbjergvej 339 B, findes der en ventesal med toiletter.

Busser i Spodsbjerg

Rute 800

Rute 800, der drives af John’s Turistfart, kører mellem Odense og Nykøbing Falster via færgeforbindelsen Tårs-Spodsbjerg. Du kan finde køreplaner og priser på bussens hjemmeside.

Lokale busser

Vil du med bus på Langeland og Fyn, kan du finde køreplaner og priser på Fynbus’ hjemmeside. Busser har holdeplads nær ved færgen.

Teletaxa

Ønsker du transport på strækningen mellem Svendborg – Rudkøbing – Spodsbjerg, tilbyder Fynbus teletaxa. Kontakt Fynbus på tel.: 63 11 22 55 og bestil transport mindst 1 time i forvejen. Læs mere om teletaxa-ordningen i brochuren Teletaxi Spodsbjerg.

Parkering i Spodsbjerg

Ønsker du at parkere din bil ved færgen i Spodsbjerg, kan du parkere ved rederikontoret på Spodsbjergvej. Her finder du både langtids- og korttidsparkering.

Turistinformation for Langeland

Langeland Turist- og Erhvervsforening

Hos Langeland Turist- og Erhvervsforening kan du få brochurer og mange nyttige oplysninger om Langeland og Fyn. Turistbureauet ligger på Torvet 5, 5900 Rudkøbing. Tag eventuelt et kig på deres hjemmeside, hvor der er masser af inspiration at hente.

Cykelferie

Vil du på cykelferie, er Langeland et rigtigt cykelparadis. På Langeland kan du nemlig opleve stråtækkede bindingsværkshuse og mindre landejendomme i det kuperede terræn. På Langeland Turist- og Erhvervsforenings hjemmeside kan du downloade et cykelkort med 6 cykelruter, og tilmed finde en oversigt med overnatningsmuligheder på Langeland.

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere