LangelandsFærgen – Langeland – Lolland

Bestil billet til LangelandsFærgen på ruten SPODSBJERG-TÅRS. Se sejlplan og priser, opdateret trafikinformation, nyheder og gode tilbud.

Sejl med LangelandsFærgen: Langeland – Lolland

Benyt LangelandsFærgen som genvej over Langelandsbæltet og undgå unødig køretid over Storebælt. På overfarten med LangelandsFærgen på ruten SPODSBJERG-TÅRS sejler de to nyere færger i pendulfart mellem Langeland og Lolland. Med afgang hver time og tredobbelt kapacitet af de tidlige færger, er der altid plads om bord. Det kan dog være en god idé at bestille plads for at være helt sikker.

SPODSBJERG-TÅRS på 45 minutter

LangelandsFærgen sejler mellem Spodsbjerg på Langeland og Tårs på Lolland. Overfarten tager 45 minutter og du kan koble på wi-fi for at arbejde eller bare slappe af undervejs.

Spodsbjerg | Tårs

Med LangelandsFærgen til fods, på cykel og i bil

Det er op til dig hvordan du vil rejse med LangelandsFærgen. Rejs i bil og få et pusterum på rejsen, rejs med din cykel til enten Lolland, Langeland eller Fyn – her venter der mange unikke oplevelser. Langeland og omegn byder på musik og underholdning, masser af spændende kultur, velsmagende gastronomi og sjov for voksne og små.

Færgen Bizz LangelandsFærgen

Rejser du ofte til og fra Langeland, så kan det være en fordel for dig at blive aftalekunde med en Færgen Bizz. Færgen Bizz er til dig der rejser i bil eller på motorcykel.

Læs mere om Færgen Bizz Langeland

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere