Forside » Ruter » FanøFærgen » Priser

Priser FanøFærgen

Priser Esbjerg-Fanø/Fanø-Esbjerg

Alle priser
Campingtilbud
Periodekort
Turkort
Ungdomskort


Billetpriser Esbjerg-Fanø

Priser i DKK gældende 1. januar 2018 til 31. december 2018.
(Klik på + for at åbne en sektion og se priserne.)

Lavsæson
01.01 – 10.06 og 13.08 – 31.12
Højsæson
11.06 – 12.08

A
Personer, der er fyldt 65 år og førtidspensionister. Legitimation kræves.
B
Forudbetal rejser i enten én eller 12 måneder og spar penge. For mere info se Periodekort ↑.
C
Færgen Turkort til knallert er eksklusiv personbillet. For mere info se Turkort ↑.
D
Til Månedskort og Årskort inkluderer billet til knallert 1 personbillet. Til Standardbilletter og Turkort er knallertbilletten et tilkøb til personbilletten eller Turkortet.

*

Lørdag indtil kl. 08.00.

Mellem Fanø og Esbjerg på 12 minutter

Her finder du priserne på ruten Esbjerg-Fanø (Nordby) med FanøFærgen. Overfarten tager kun 12 minutter og færgerne sejler i pendulfart det meste af døgnet.

Din billet til FanøFærgen, køber du ved afgang. Det er ikke muligt at bestille på forhånd.

Sådan køber du din billet udenfor bemandingstiden.


Priser 2018 (PDF) | Billetvilkår | Færgen Bizz | Bestillingsformular for foreninger


Campingtilbud

Når du skal til Fanø med FanøFærgen kan du i lavsæsonen få din campingvogn med gratis. Få en dejlig ferie på en af Fanøs syv dejlige campingpladser.

Lavsæson
01.01 – 10.06 og 13.08 – 31.12
Højsæson
11.06 – 12.08

Tag campingvognen gratis med

Få rabat på campingvognen i højsæsonen

Skal du til Fanø i højsæsonen er det ikke gratis at tage campingvognen med, men derimod kan du få 10% rabat på færgebilletten.

Sådan gør du

Når du booker plads på en af Fanøs campingpladser, får du en rabatkode. Denne rabatkode oplyser du ved bemandet check-in i Esbjerg færgehavn, når du køber din færgebillet og så får du de 10% rabat på billetten tur/retur for bil inkl. 9 personer + campingvogn/anhænger/autocamper over 6 m.

Campingpladser


Priser 2018 (PDF) | Billetvilkår | Færgen Bizz


Periodekortpriser Esbjerg-Fanø

Priser i DKK gældende 1. januar 2018 til 31. december 2018.
(Klik på + for at åbne en sektion og se priserne.)

Lavsæson
01.01 – 10.06 og 13.08 – 31.12
Højsæson
11.06 – 12.08A
Personer, der er fyldt 65 år og førtidspensionister. Legitimation kræves.
B
Forudbetal rejser i enten én eller 12 måneder og spar penge.
C
Færgen Turkort til knallert er eksklusiv personbillet. For mere info se Turkort ↑.

 

Færgen Periodekort Fanø

Periodekort til FanøFærgen gør det nemt at rejse mellem Esbjerg og Fanø. Køb dit Periodekort online og vælg mellem månedskort eller årskort og opnå store besparelser på billetter. Med et Færgen Periodekort kommer du hurtigt igennem selvbetjent check-in.
Færgen Periodekort Fanø gør det muligt at forudbetale rejser med FanøFærgen til voksen, barn, pensionist eller knallert i enten én eller 12 måneder. Rejser du ofte med FanøFærgen er der penge at spare og du tjekker nemt ind med periodekortet i hånden.

Bestil Periodekort | MinFærge

Sådan bestiller du Periodekort til FanøFærgen

Periodekort til FanøFærgen bestilles via Færgens hjemmeside, ved at benytte link herover til Bestil Periodekort. Et vellignende pasfoto skal vedhæftes i form af billedfil som *.jpg, og billedfilen må ikke fylde mere end 3MB. Når du har afsluttet tilmeldingen, skal du tilføje dine betalingsoplysninger inden aftalen kan tages i brug. Det gøres nemt i afslutningen af tilmeldingen via MinFærge.

Sådan får du dit Færgen Periodekort udleveret

Efter du har bestilt et Periodekort får du en kvittering tilsendt til din e-mailadresse. Medbring denne kvittering til FanøFærgens servicecenter i Esbjerg. Her vil du få taget et billede, hvorefter personalet opretter og udleverer dit personlige Færgen Periodekort.

Sådan tjekker du ind

Når du skal ud at rejse med FanøFærgen skal du altid medbringe dit Færgen Periodekort og scanne det på de opstillede automater i Check-in-området. Rejser du med knallert skal du henvende dig i bemandet check-in.

Gyldighed, fornyelse og betaling

Månedskort er gyldige i én måned fra du tjekker ind til første rejse med kortet. Årskort er gyldige i 12 måneder fra du tjekker ind til første rejse med kortet. Periodekort fornyes ved første rejse foretaget efter foregående gyldighedsperiodes udløb. Hvis du er tilmeldt automatisk optankning, trækkes der automatisk penge via det tilmeldte betalingskort, når en ny periode påbegyndes. Husk at opdatere dine kortoplysninger, når du får et nyt betalingskort på MinFærge. Er du ikke tilmeldt automatisk optankning, skal du forinden første rejse i en periode, henvende dig i FanøFærgens servicecenter i Esbjerg for at betale.

Refundering (og bortkommet periodekort)

Månedskort kan ikke refunderes. Årskort kan delvis refunderes. Ved opgørelse fratrækkes prisen for et Månedskort pr. påbegyndt måned, der er gået fra købsdato til Årskortet er registreret modtaget til refundering. Der fratrækkes et ekspeditionsgebyr på DKK 75,-. Bortkommer dit Månedskort/Årskort er det muligt at få udstedt et nyt, mod betaling af et gebyr på DKK 100,- Dokumentation i form af navn og periodekortnummer skal oplyses ved henvendelse i Servicecenter Esbjerg.

Færgen Turkort: 10 forudbetalte rejser

Spar penge med et Færgen Turkort til FanøFærgen og kom nemt om bord! Betal forud for 10 rejser og benyt dem inden for 12 måneder fra betaling.


Priser 2018 (PDF)Vilkår | Færgen Bizz


Turkortkortpriser Esbjerg-Fanø

Priser i DKK gældende 1. januar 2018 til 31. december 2018.
(Klik på + for at åbne en sektion og se priserne.)

Lavsæson
01.01 – 10.06 og 13.08 – 31.12
Højsæson
11.06 – 12.08A
Personer, der er fyldt 65 år og førtidspensionister. Legitimation kræves.
B
Forudbetal rejser i enten én eller 12 måneder og spar penge. For mere info se Periodekort ↑.
C
Færgen Turkort til knallert er eksklusiv personbillet.

 

Færgen Turkort Fanø

Med et turkort til FanøFærgen kan du nemt rejse mellem Esbjerg og Fanø og samtidig spare penge på billetter. Køb dit turkort online, benyt selvbetjening og kom hurtigt igennem check-in med 10 forudbetalte rejser.
Færgen Turkort Fanø gør det muligt at forudbetale 10 rejser med FanøFærgen til voksen, barn, pensionist eller knallert. Rejser du ofte med FanøFærgen er der penge at spare og du tjekker nemt ind på en automat med turkortet på din mobil/tablet eller udskrift.

Køb Turkort

Sådan køber du Turkort til FanøFærgen

Turkort til FanøFærgen købes online eller i FanøFærgens servicecenter i Esbjerg. Du betaler forud for 10 ture og modtager en kvittering der giver adgang til turkortet online. Køber du dit Turkort i servicecenteret får du det udskrevet.

Sådan tjekker du ind

Færgen Turkort kan enten medbringes elektronisk på en mobil eller tablet, eller som udskrift. Når du skal ud at rejse med FanøFærgen skal du finde dit Turkort frem på din mobil, tablet eller udskrift og scanne QR-koden på Check-in-automaterne. Rejser du med knallert skal du henvende dig i bemandet check-in.

Gyldighed, fornyelse og betaling

Færgen Turkort er gyldige i 12 måneder fra betalingsdato. Når Turkortets 10 ture er brugt eller gyldighedsperioden udløbet, kan kortet ikke længere benyttes. Når du ikke at bruge dine ture inden for gyldighedsperioden, kan du opnå refusion indtil 2 måneder efter sidste gyldighedsdag – læs mere i vilkår for Turkort. Turkort kan ikke fornyes – du skal blot købe et nyt. Turkort skal betales ved bestilling med enten Dankort eller kreditkort.

Se status på et Turkort

Færgen Periodekort: Måneds- og årskort

Er et Turkort med 10 rejser ikke nok? Køb et Færgen Periodekort til én eller 12 måneder og spar ekstra mange penge!


Priser 2018 (PDF)Vilkår | Færgen Bizz


FanøFærgen med Ungdomskort

Ungdomskort er et personligt periodekort, der giver dig rabat til kollektiv transport. Du kan rejse mellem dit hjem og din skole, uanset hvor langt væk den ligger. Derudover kan Ungdomskortet bruges i dét takstområde du bor i.
Bestil dit Ungdomskort på ungdomskort.dk

Rejs gratis med FanøFærgen

Når du rejser med FanøFærgen kan du sejle for 0 kr hvis dit Ungdomskort gælder i (SYDV ALLE ZONER).
Ved manuel check-in skal du kunne fremvise gyldigt Ungdomskort.


Billetvilkår | Færgen Bizz

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere