FanøFærgen – færge til og fra Fanø

Velkommen om bord på FanøFærgen. Se sejlplan og priser for ruten ESBJERG-FANØ (Nordby), trafikinformation, nyheder og gode tilbud. Returbilletter købes i havnen i Esbjerg.

Sejl med FanøFærgen til Fanø

Kom til Fanø – en ø, der byder på oplevelser året rundt! Tag med FanøFærgen fra Esbjerg til Fanø og oplev koncerter, dragefestivaler, kunst og kultur, musik og underholdning, og meget mere. Oplev det unikke dyreliv og sælerne omkring Fanø. FanøFærgen sejler dig til Fanø, hvor hver årstid gør øen og oplevelsen unik.

Esbjerg-Fanø på 12 minutter

FanøFærgen sejler mellem Esbjerg i Jylland og Nordby på Fanø. Overfarten tager ca. 12 minutter. Hvis du klikker dig ind på de to destinationer i menuen til venstre, kan du finde praktiske lokaloplysninger. På FanøFærgen reserverer du ikke plads på forhånd – mød derfor op til den ønskede afgang, hvor du køber din billet.

EsbjergNordby

Rejs til fods, på cykel eller i bil med FanøFærgen

Tag til Esbjerg i bil, med tog eller bus og fortsæt med FanøFærgen til Nordby på Fanø. På øen kan du nemt og sikkert bevæge dig rundt, uanset om du vælger at have bilen (og campingvognen) eller cyklen med, eller om du rejser til fods. På Fanø er der fine cykel- og vandrestier.

Færgen Bizz FanøFærgen

Rejser du ofte til og fra Fanø, så kan det være en fordel for dig at blive aftalekunde med en Færgen Bizz. Færgen Bizz er til dig der rejser i bil eller på motorcykel.

Læs mere om Færgen Bizz Fanø

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere