Ystad

Find praktiske informationer om Ystad

Med BornholmerFærgen fra Ystad

I Ystad færgehavn har du mulighed for at parkere din bil, købe billetter, strække benene mens du venter på færgen, og tage med bus, tog eller taxa på din videre rejse.

Fra Ystad i Sverige kan du rejse til fods, i bil, på motorcykel, knallert eller cykel til Rønne på Bornholm. Overfarten med BornholmerFærgen tager 1 time og 20 minutter med hurtigfærge.

Find check-in i Ystad

Passager check-in og servicecenter

I servicecenteret i Ystad finder du information, billetsalg og opholdsområde, samt check-in for gående passagerer med BornholmerFærgen.

Adresse: Katamaranterminalen, Hamntorget 2, SE-27139 Ystad.

Bil check-in

På kajen i Ystad Havn finder du check-in for alle køretøjstyper, f.eks. biler, lastbiler, cykler, motorcykler og knallerter.

Adresse: Ekenäsgatan, SE-27139 Ystad.

Bus og tog i Ystad

Lokale tog og busser

Vil du rundt i Ystad med de lokale tog og busser, kan du finde køreplaner, priser og information på Skånetrafikens hjemmeside.

Parkering i Ystad

Der findes langtidsparkering mod betaling på Spanienfararegatan ved færgeterminalen og servicecenteret på Hamntorget. På Hamntorget er der korttidsparkeringspladser. I øvrigt findes der betalingsparkering i Ystad by.

Orienter dig om priser, parkeringstider og parkeringspladser på Ystad Kommunes hjemmeside.

Turistinformation i Ystad

Ystads Turistbureau

På Ystads Turistbureau kan du få brochurer og mange nyttige oplysninger om Ystad, Österlen, Skåne og øvrige Sverige. Turistbureauet ligger på St Knuts torg, SE-271 43 Ystad. Tag eventuelt et kig på deres hjemmeside, hvor der er masser af inspiration at hente!

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere