Forside » Ruter » BornholmerFærgen » Tilbud

Tilbud

Tilbud med BornholmerFærgen

Find tilbud på ruterne Ystad-Rønne, Køge-Rønne og Sassnitz-Rønne med BornholmerFærgen, samt København-Rønne med Bornholmerbussen og DSB billet København-Rønne.

BornholmerFærgen – Hammerodde

Rejs billigt til og fra Bornholm på ruten KØGE-RØNNE med en Billigbillet til bil+5 personer. Pris fra DKK 850 t/r - spar over DKK 1.500,- Spar også penge med campingvogn, autocamper, på MC og cykel eller som gående!

Bestil din billet her!
BornholmerFærgen

Rejs billigt til og fra Bornholm på ruten YSTAD-RØNNE med en Billigbillet til bil+5 personer. Pris fra DKK 612 t/r - spar over DKK 1.000,- Spar også penge med campingvogn, autocamper, på MC og cykel eller som gående!

Bestil din Billigbillet her!
Tag campingvognen eller autocamperen med til Bornholm

Er campingferie noget for dig? Så har BornholmerFærgen nogle gode tilbud når du rejser i bil med campingvogn/anhænger eller i autocamper.

Læs mere
FaergenBiler – ELbil

I samarbejde med Greenabout Move har Færgen opsat El-bil på havnen i Rønne. Bilerne kan lejes på time-, halvdags-, heldags-, arbejdsdag eller ugebasis. Priser fra DKK 70,- pr. time!

Læs mere og book her
Tag på shoppetur og grænsehandel med en Shoppingbillet Rønne-Sassnitz

Tag på en hyggelig smuttur med den smukkeste udsigt og handl varer til tyske priser med Shoppingbillet RØNNE-SASSNITZ. Kun 10 kr. t/r.

Bestil din shoppingtur her
Find ophold og aktiviteter hos Dansk Ø-ferie

Hos Dansk Ø-ferie kan du nemt og billigt bestille ophold på Færgens destinationer, samt spare penge på samlede pakkerejser.

Gå til Dansk Ø-feries hjemmeside

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere