Forside » Ruter » BornholmerFærgen » Tilbud

Tilbud

Tilbud med BornholmerFærgen

Find tilbud på ruterne Ystad-Rønne, Køge-Rønne og Sassnitz-Rønne med BornholmerFærgen, samt København-Rønne med Bornholmerbussen og DSB billet København-Rønne.

BornholmerFærgen – Hammerodde

Rejs billigt til og fra Bornholm på ruten KØGE-RØNNE med en Billigbillet til bil+5 personer. Pris fra DKK 850 t/r - spar over DKK 1.500,- Spar også penge med campingvogn, autocamper, på MC og cykel eller som gående!

Bestil din billet her!
BornholmerFærgen

Rejs billigt til og fra Bornholm på ruten YSTAD-RØNNE med en Billigbillet til bil+5 personer. Pris fra DKK 612 t/r - spar over DKK 1.000,- Spar også penge med campingvogn, autocamper, på MC og cykel eller som gående!

Bestil din Billigbillet her!
BornholmerFærgen | Bornholm Klipper

Endagsbillet til gående fra Køge til Rønne, inklusive kahyt, morgen- + aftensmad ombord. BAT bus billet til øen rundt og entré på kunstmuseet. Rejs t/r for DKK 550,- Oveni får du rabatter og tilbud til aktiviteter på øen.

Bestil endagsbillet gående KØGE-RØNNE her
Tag campingvognen eller autocamperen med til Bornholm

Er campingferie noget for dig? Så har BornholmerFærgen nogle gode tilbud når du rejser i bil med campingvogn/anhænger eller i autocamper.

Læs mere
FaergenBiler – ELbil

I samarbejde med Greenabout Move har Færgen opsat El-bil på havnen i Rønne. Bilerne kan lejes på time-, halvdags-, heldags-, arbejdsdag eller ugebasis. Priser fra DKK 70,- pr. time!

Læs mere og book her
Tag på shoppetur og grænsehandel med en Shoppingbillet Rønne-Sassnitz

Tag på en hyggelig smuttur med den smukkeste udsigt og handl varer til tyske priser med Shoppingbillet RØNNE-SASSNITZ. Kun 10 kr. t/r.

Bestil din shoppingtur her
Find ophold og aktiviteter hos Dansk Ø-ferie

Hos Dansk Ø-ferie kan du nemt og billigt bestille ophold på Færgens destinationer, samt spare penge på samlede pakkerejser.

Gå til Dansk Ø-feries hjemmeside

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere