Forside » Ruter » BornholmerFærgen » Rønne

Rønne

Find informationer om Rønne

Med BornholmerFærgen fra Rønne

I Rønne færgehavn har du mulighed for at parkere din bil, købe billetter, strække benene mens du venter på færgen, leje bil eller cykel, og tage med bus eller taxa på din videre rejse.

Fra Rønne på Bornholm kan du rejse til fods, i bil, på motorcykel, knallert eller cykel til Ystad i Sverige, Køge på Sjælland og Sassnitz i Tyskland. Overfarten med BornholmerFærgen til Ystad tager 1 time og 20 minutter med hurtigfærge. Overfarten med BornholmerFærgen til Køge tager 5 timer og 30 minutter og overfarten til Sassnitz tager 3 timer og 30 minutter.

Find check-in i Rønne

Passager check-in og servicecenter

servicecenteret i Rønne finder du information, billetsalg og opholdsområde, samt check-in for gående passagerer med BornholmerFærgen.

Adresse: Dampskibskajen 3, 3700 Rønne.

Bil check-in

På kajen i Rønne Havn finder du check-in for alle køretøjstyper, f.eks. biler, lastbiler, cykler, motorcykler og knallerter.

Til Ystad: Sverigesvej, 3700 Rønne.

Til Køge og Sassnitz: Tysklandsvej, 3700 Rønne.

Bus på Bornholm

Lokale busser på Bornholm

Skal du til og fra færgen i Rønne kan du tage de lokale busser (BAT) på Bornholm. BAT kører til og fra Rønne havn (ved færgeterminalen) i forbindelse med de fleste hurtigfærgeafgange og -ankomster.

Find køreplaner og priser på BATs hjemmeside.

Tilslutningsbillet Køge og Rønne

Personbilletter mellem Køge og Rønne med teksten “Gyldig til tog/bus/Metro i Hovedstadsregionen (ALLE) og BAT/Bornholm for personer i forbindelse med færgerejse Køgeruten” kan bruges til videre transport i de nævnte offentlige transportmidler i Hovedstadsregionen og på Bornholm. Billetten er kun gyldig indeholdende ovennævnte tekst.

Parkering i Rønne

Der er timeparkering, langtidsparkering samt parkering med overvågning (mod betaling) nær færgeterminalen i Rønne. Parkeringsområdet ligger på Bådehavnsvej, tæt ved Bornholms Velkomstcenter/turistbureau.

Vær opmærksom på at parkering på Dampskibskajen ved Færgens terminalbygning, er et område med 2-timers parkeringszone.

Vær i øvrigt opmærksom på skiltningen på havneområdet.

Turistinformation for Bornholm

Bornholms Velkomstcenter

Hos Bornholms Velkomstcenter kan du få brochurer og mange nyttige oplysninger til din ferie på Bornholm. Velkomstcenteret ligger i bekvem afstand – kun ca. 200 m – fra BornholmerFærgens terminal i Rønne, på Ndr. Kystvej 3, lige overfor Bornholms største indkøbscenter Snellemark Centret. Der er parkeringsplads bag ved Velkomstcenteret og foran Snellemark Centret. Se mere på Velkomstcenterets hjemmeside, hvor der er masser af inspiration at hente!

Cykelferie

Har du planer om at tage på cykelferie, er du på vej til det helt rigtige sted. På Bornholm finder du utroligt mange cykelruter og der er cykelstier over det meste af Bornholm, så du og familien er i sikker afstand til resten af trafikken. På Bornholms Velkomstcenters hjemmeside kan du læse mere om cykelferie på Bornholm og du kan finde cykeludlejere.

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere