Køge

Find praktiske informationer om Køge

Med BornholmerFærgen fra Køge

I Køge færgehavn har du mulighed for at parkere din bil, købe billetter, strække benene mens du venter på færgen, og tage med bus, tog eller taxa på din videre rejse.

Fra Køge på Sjælland kan du rejse til fods, i bil, på motorcykel, knallert eller cykel til Rønne på Bornholm. Overfarten med BornholmerFærgen tager 5 timer og 30 minutter, og der er mulighed for at sove om bord.

Find check-in i Køge

Passager check-in og servicecenter

servicecenteret i Køge finder du information, billetsalg og opholdsområde, samt check-in for gående passagerer med BornholmerFærgen.

Adresse: Baltic Kaj 1, 4600 Køge

Bil check-in

På kajen i Køge Havn finder du check-in for alle køretøjstyper, f.eks. biler, lastbiler, cykler, motorcykler og knallerter.

Adresse: Baltic Kaj 1, 4600 Køge

Trailerportal til gods/fragt

Al check-in og afhentning af løstrailere sker fra Færgens Trailerportal på Nordhavnsvej, lige før nr. 12 der pt. huser Dong Energi.

Adresse: Nordhavnsvej, 4600 Køge

Bus og tog i Køge

Bus, Linje 106

Skal du til eller fra færgen i Køge, kan du tage buslinje 106 mellem færgelejet og Køge station (shuttlebus). Afgangene ligger i forbindelse med færgens ankomst/afgang. Find din rejse på Den Offentlige Trafiks hjemmeside.

Tog

Skal du til eller fra Køge station med tog, kan du finde og bestille din rejse på DSBs hjemmeside.

Tilslutningsbillet

Personbilletter mellem Køge og Rønne med teksten “Gyldig til tog/bus/Metro i Hovedstadsregionen (ALLE) og BAT/Bornholm for personer i forbindelse med færgerejse Køgeruten” kan bruges til videre transport i de nævnte offentlige transportmidler i Hovedstadsregionen og på Bornholm. Billetten er kun gyldig indeholdende ovennævnte tekst.

Parkering i Køge

Der er 2-timers parkering foran Færgens terminalbygning i Køge. Nær Køge station findes der parkeringspladser uden tidsbegrænsning. Læs mere om parkering i Køge på kommunens hjemmeside.

Turistinformation for Køge

Køge Turistbureau

Hos Køge Turistbureau kan du få brochurer og mange nyttige oplysninger om Køge bugt-området. Turistbureauet ligger på Vestergade 1, 4600 Køge. Tlf. 56 67 60 01. Tag evt. et kig på turistbureauets hjemmeside, hvor der er masser af inspiration at hente!

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere