BornholmerFærgen – færge til/fra Bornholm

Bestil billet til BornholmerFærgen, Ystad-Rønne, Køge-Rønne og Sassnitz-Rønne.
Se sejlplan og priser, opdateret trafikinformation, nyheder og gode tilbud.

Sejl med BornholmerFærgen til Bornholm

Besøg smukke Bornholm med BornholmerFærgen og nyd Danmarks unikke perle i Østersøen. Uanset om du kalder den solskinsøen eller klippeøen, så tilbyder Bornholm masser af unikke oplevelser. BornholmerFærgen sejler dig over til unik natur, masser af spændende kultur, velsmagende gastronomi og sjov for voksne og små.

Norsk side

Fra Ystad, Køge eller Sassnitz til Rønne

BornholmerFærgen sejler mellem Rønne på Bornholm og tre destinationer: Ystad i Sverige, Køge på Sjælland og Sassnitz i Tyskland. Overfarten fra Ystad tager 1 time og 20 minutter, overfarten fra Køge tager 5 timer og 30 minutter og overfarten fra Sassnitz tager 3 timer og 30 minutter. Hvis du klikker dig ind på destinationerne under ruter herover, kan du finde praktiske lokaloplysninger.

Ystad | Køge | Sassnitz | Rønne

Fra København til Rønne med bus eller tog

Rejs med Bornholmerbussen, Rute 700 eller DSB billet København-Rønne* via Ystad på ca. tre timer. Overfarten fra Ystad til Rønne foregår med hurtigfærge på 1 time og 20 minutter. Du kan læse mere på de tre selskabers egne hjemmesider herunder.

*Bemærk: fra den 10. december 2017 kører der ikke længere IC Bornholm. Læs mere.

Bornholmerbussen | Rute 700 | DSB InterCity Bornholm

Brug BornholmerFærgen til fods, på cykel og i bil

Uanset om du rejser i bil, tager cyklen med eller er til fods, har du mulighed for at komme til Bornholm. Er du til fods går der både bus og tog til og fra BornholmerFærgens terminal i Ystad. BornholmerFærgen sørger for den sidste transport over vandet. Vil du have din bil med kan du tage færgen fra Køge, Sassnitz eller Ystad.

Færgen Bizz og Færgen Kort til BornholmerFærgen

Rejser du ofte til og fra Bornholm, så kan det være en fordel for dig at blive aftalekunde med en Færgen Bizz og et Færgen Kort. Færgen Bizz er til dig der rejser i bil eller på motorcykel, og Færgen Kort er til dig der rejser som gående med BornholmerFærgen, Bornholmerbussen og DSB InterCity Bornholm.

Læs mere om Færgen Bizz Bornholm og Færgen Kort Bornholm

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere