Forside » Ruter » AlsFærgen » Tilbud

Tilbud

Tilbud med AlsFærgen

Find tilbud på ruten Bøjden-Fynshav med AlsFærgen.

Fleggaard Endagsbillet

Med Fleggaard Endagsbillet til AlsFærgen kan du sejle fra Bøjden til Fynshav for at handle i Fleggaard og få et gavekort på 200 kr til Fleggaards butikker med i prisen.

Læs mere
Campingtilbud

På udvalgte afgange på ruten Bøjden-Fynshav er campingvogn/anhænger gratis eller du får rabat når du rejser i autocamper. Spar op til DKK 222,- tur/retur.

Læs mere om AlsFærgens campingtilbud
Færgen | Egeskov aften

Egeskov har i over 450 år ligget smukt i det sydfynske landskab. Egeskov er kendt som Europas bedst bevarede vandborg – bygget på “en skov” af egetræer. 20% rabat på indgangen til Egeskov slot og park.

Læs mere
Færgen | Danmarks Jernbanemuseum i Odense

Danmarks Jernbanemuseum er et oplagt udflugtsmål for større og mindre grupper, ligesom det er et spændende sted for hele familien og flere generationer. Ved fremvisning af gyldig færgebillet fra Færgen (max. 7. dage gammel), ydes der 25% rabat på entré.

Læs mere
Færgen | Segway-kørsel i Universe

Oplev Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark med 20% rabat på entréen. Gå på opdagelse i naturvidenskabens og teknologiens forunderlige univers, og opleve underholdning for både store og små.

Læs mere
Tag med AlsFærgen på en Endagsbillet Bøjden-Fynshav

Tag med AlsFærgen på endagstur i bil til Als eller Fyn via ruten Bøjden-Fynshav og spar op til 320 kr t/r med en Endagsbillet til bil i forhold til Standardbillet.

Læs mere
Universe beriget logo2018

Universe Endagsbillet giver hele familien en sjov dag i videnskabens tegn, rejs med AlsFærgen til samme pris både i lav- og højsæsonen og spar op til 22% på færgebillet og entré.

Bestil billet her
Find ophold og aktiviteter hos Dansk Ø-ferie

Hos Dansk Ø-ferie kan du nemt og billigt bestille ophold på Færgens destinationer, samt spare penge på samlede pakkerejser.

Læs mere her

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere