Forside » Ruter » AlsFærgen » Bøjden

Bøjden

Informationer om Bøjden færgehavn

Med AlsFærgen fra Bøjden

I Bøjden færgehavn har du mulighed for at parkere din bil, købe billetter, strække benene mens du venter på færgen, og tage med teletaxi eller taxa på din videre rejse.

Fra Bøjden færgehavn på Fyn kan du rejse til fods, i bil, på motorcykel, knallert eller cykel til Fynshav på Als. Overfarten med AlsFærgen tager 50 minutter.

Find check-in i Bøjden

Bil/passager check-in og billetsalg

Ved servicecenteret i Bøjden finder du information, billetsalg og opholdsområde med ventesal og toiletter, samt check-in for gående passagerer, og check-in for alle køretøjstyper, fx biler, lastbiler, cykler, motorcykler og knallerter.

Adresse: Bøjdenlandevej 49, Bøjden 5600 Fåborg.

Teletaxi

Kom nemt mellem Bøjden Færgehavn og Faaborg rutebilstation med Teletaxi. Alle kan bruge teletaxi og det giver langt mere fleksible muligheder for at rejse, dog skal teletaxi bestilles minimum 1 time før.

Se mere om Teletaxi på Fynbus’ hjemmeside: Teletaxi

Parkering på Bøjden færgehavn

Der findes en offentlig parkeringsplads nær ved færgen på Bøjdenlandevej. Parkeringspladsen er anvist med P-skilte og er uden tidsbegrænsning. Klik på kortet ovenfor, for at orientere dig nærmere om hvor du kan parkere i Bøjden færgehavn.

Turistinformation for Sydfyn

Sydfyns Turistbureauer

På Sydfyns Turistbureau eller hos VisitFaaborg/Faaborg Turistbureau kan du få brochurer og mange nyttige oplysninger om Sydfyn. Turistbureauerne ligger i Svendborg og Faaborg. Tag eventuelt et kig på visitsvendborg.dk eller visitfaaborg.dk, hvor der er masser af inspiration at hente!

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere