AlsFærgen – færge til og fra Als og Fyn

Bestil billet til AlsFærgen på ruten BØJDEN-FYNSHAV. Se sejlplan og priser, opdateret trafikinformation, nyheder og gode tilbud.

Sejl med AlsFærgen til Als og Fyn

Besøg Als med AlsFærgen, eller benyt overfarten Bøjden-Fynshav som genvej til Jylland eller Fyn. Als byder på mange oplevelser for hele familien. AlsFærgen sejler dig til historiske oplevelser, traditioner og begivenheder du kun finder på Als.

Bøjden-Fynshav på 50 minutter

AlsFærgen sejler mellem Fynshav på Als og Bøjden på Fyn. Overfarten tager 50 minutter og du kan slappe af, spise et lækkert måltid fra Bistroen eller arbejde via færgens Wifi, mens du får en lille times pause fra motorvejen. Med en Færgen Bizz-aftale får du fordele når du rejser ofte mellem Fyn og Als.

Bøjden | Fynshav

Brug AlsFærgen til fods, på cykel og i bil

Du kan komme til og fra Als fra tidlig morgen til sen aften, til ferie eller forretning. Med en sejltid på kun 50 minutter og afgang hver time i højsæsonen (hver anden time i lavsæsonen) er du hurtigt fremme og kan køre videre i bil. Cyklen kan du også tage med om bord på færgen og cykle ud i skøn natur på Als eller Fyn.

Færgen Bizz AlsFærgen

Rejser du ofte til og fra Als, så kan det være en fordel for dig at blive aftalekunde med en Færgen Bizz. Færgen Bizz er til dig der rejser i bil eller på motorcykel.

Læs mere om Færgen Bizz Als

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere