Forside » Oplevelser » Lolland Falster » Lalandia

Lalandia

Lalandia

Med LangelandsFærgen til Lalandia

Tag med LangelandsFærgen mellem Spodsbjerg på Langeland og Tårs på Lolland og få 20% rabat på overfarten ved fremvisning af lejebevis fra Lalandia*.  Vil du vide hvornår LangelandsFærgen sejler, så kig i sejlplanen.

*OBS! Rabatten på 20% gives kun på returbillet, så det er vigtigt at vise dit lejebevis ved Færgens bemandede check-in på din udrejse – skal du til Rødby er det i Spodsbjerg.

Lalandia – Vand, varme og sjov for hele familien

Glæd familien med en tropisk miniferie i Lalandia. Hop i bølgen blå, gi’ den gas i vandrutsjebanerne og nyd det tropiske klima i den kæmpestore Aquadome. Gå på opdagelse i de hyggelige arkader med restauranter, butikker og sjove aktiviteter for hele familien. Slip hyggen løs i jeres eget feriehus og glæd jer til et par skønne dage med tid til nærvær, samvær og sjove oplevelser.

Læs om Lalandia og bestil ophold

20% rabat på overfarten SPODSBJERG-TÅRS

LangelandsFærgen samarbejder med Lalandia om specielle overfartspriser for Lalandias gæster. Går ferien til Lalandia i Rødby eller Billund, kan du spare 20% af overfartsprisen på ruten SPODSBJERG-TÅRS tur/retur. Husk at vise dit lejebevis ved den bemandede check-in på udrejsen, fordi rabatten kun gælder for en returbillet.

Tag med LangelandsFærgen og slap af med plads til benene og hygge med familien. Efter en kort køretur, venter Lalandia med mange tilbud til hele familien.

Reservation og betaling

Bestil billet til den ønskede afgang allerede nu – så er du sikret en plads på færgen. Rabatten på 20% vil blive fratrukket og tilbageført til dit betalingskort, når du tjekker ind i bemandet bane. Du kan også vente med at købe billet til færgeoverfarten til du møder op i bemandede bane i check-in, men vær opmærksom på, at der kan være udsolgte afgange. Rabatten på 20% kan kun opnås ved forevisning af originalt lejebevis eller ved oplysning af rabatkode, der udstedes af Lalandia i forbindelse med booking af feriehus. Færgebilletten kan kun købes som returbillet ved udrejse.

Ændring og refundering

Du kan altid ændre billetten til en anden afgang, blot ændringen sker inden oprindelig afgangstid for henholdsvis ud- og hjemrejse. Ændring før afgang kan foretages uden gebyr.

Hvis billetten ikke bruges retur, kan du få tilbagebetalt forskellen mellem Lalandia-billettens rabatpris og LangelandsFærgens standardpris. Billetter refunderes uden betaling af gebyr, men kun op til 3 måneder efter betaling. Billetter indsendes til

Færgen
Att.: Kundeservice
Dampskibskajen 3
3700 Rønne

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere