Forside » Oplevelser » Lolland Falster » Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark

Med LangelandsFærgen til Knuthenborg Safaripark

Tag med LangelandsFærgen fra Spodsbjerg på Langeland til  Tårs på Lolland og oplev Knuthenborg Safaripark på Lolland. Vil du vide hvornår LangelandsFærgen sejler, så kig i sejlplanen – se også overfartspriserne.

Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark består af 12 forskellige områder. 10 af områderne rummer dyr fra forskellige verdensdele, mens de 2 sidste er rekreative områder med fokus på park, leg og afslapning. Vand- og naturlegepladsen i Knuthenborgs Limpopoland er Danmarks største. Udover hoppepuder, vand- og sandleg, tømmerflåder, forhindringsbane, rutsjebaner og eventyrlige hængebroer er der også vilde Congo Splash, som er Europas stejleste vandrutsjebane. Og som noget helt nyt har safariparken i år åbnet vulkanen Kilimanjaro, som allerede er blevet modtaget af masser af begejstrede børn

Der er over 1000 dyr, der lever og boltrer sig på godt 500 ha Lollandsk jord. I bil kan man komme så tær på dyrene, at man kan lugte dem. De flotte langhalsede giraffer hilser tit på. Ja, kan endog finde på at stikke hovedet ind af bilruden, for at hilse på. De tonstunge bredsnuede næsehorn lunter ofte tæt forbi bilerne. Lemurer fra Madagaskar, slikker dovent sol i en stor bunke i græsset. De suser også gerne gennem luften lige over gæsternes hoveder. Det er rigtig safari.

Vild og van(d)vittigt!

Ud over de spændende og vilde dyr, byder parken på den van(d)vittige Congo Splash, der er Danmarks højeste, stejleste og længste vandrutsjebane på hele 395 meter. Fra toppen af den 16 meter høje forlystelse gives en unik mulighed for at skue over savannens enestående og rige dyreliv, inden man begiver sig ud på en van(d)vids tur ned ad rutsjebanen.

Afslut dagen på den fantastiske naturlegeplads hvor børn og voksne kan udfordre hinanden – eller bliv kølet ned på den store vandlegeplads hvor du bliver VÅD.

Bestil billet til Knuthenborg Safaripark

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere