Forside » Oplevelser » Langeland

Langeland

Med LangelandsFærgen på ferie på Langeland og Lolland

LangelandsFærgen sejler mellem Spodsbjerg på Langeland og Tårs på Lolland. LangelandsFærgens to nye færger sejler hver time fra henholdsvis Spodsbjerg og Tårs fra tidlig morgen til sen aften. Overfarten tager kun 45 minutter!

Oplevelser på Langeland

Besøg slotte eller tag en tur til Tranekær by på Langeland, oplev kunst, tag på museum eller spil golf. Gå desuden ikke glip af Langelands natur og aktiviteter. Mulighederne er mange og ofte får du rabat på overfart og oplevelse, når du rejser med LangelandsFærgen.

Langeland og Lolland: Ren idyl

LangelandsFærgens færger forbinder de to naturskønne øer Langeland og Lolland med hinanden. De familievenlige øer er begge indbegrebet af idyl. Regionen er kendetegnet ved små landsbyer, dejlig natur og  masser af plads til at børnene kan lege. Her er også rig mulighed for at dyrke sport og andre fritidsaktiviteter. Der er noget for enhver smag, hvad enten man er til vandring, cykel- og kanoudflugter eller rideture langs havet. Øerne tiltrækker hvert år tusindvis af besøgende. De brede strande, den friske luft og det rene vand gør denne region til et ferieparadis hele året. LangelandsFærgens moderne færger pendler dagligt hver time mellem Spodsbjerg og Tårs. Overfarten tager ca. 45 min. I caféen om bord kan der købes aviser og et let måltid. Der er desuden et lille legehjørne til børnene.

Margueritruten

Margueritruten er en særligt afmærket turistrute, der går igennem de smukkeste egne i landet. Ruten er 3.500 km lang og fører forbi mere end 200 af Danmarks største attraktioner og over 1000 større eller mindre seværdigheder. Ruten er afmærket med brune skilte med en hvid og gul marguerit.

Se LangelandsFærgens sejlplanbilletpriser og bestil billet.

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere