Forside » Oplevelser » Fyn » Naturama

Naturama

Med Færgen til Naturama

Tag med AlsFærgen og LangelandsFærgen og oplev Naturama i Svendborg.

Natur og drama på Naturama

Naturama, Svendborg

På Naturama i Svendborg kan I komme helt tæt på dyrene og opleve elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle iscenesat i et naturteater med lys, lyd og film. Store og små kommer helt tæt på elge, bjørne, fugle og isbjørne. Gratis adgang for børn.

Dyk ned i det blå univers til havets kæmper. Klap den lille bjørn, hør kronhjortens brøl og kom helt tæt på isbjørne, ulve og vildsvin. Stig til vejrs og bliv fascineret af mere end 500 fugle. Der er altid mange aktiviteter i weekender og ferier. Ro om kap med isbjørnen, løs sjove opgaver, klæd jer ud, tag med på rundvisning eller oplev videnskabsteater for fuld udblæsning.

Læs om Naturama på naturama.dk

*Spar 20% rabat på indgangen til Naturama

Bøjden-Fynshav

Rejs f.eks  med en Endagsbillet til AlsFærgen og få 20% rabat på indgangen til Naturama i Svendborg (og Fjord & Bælt i Kerteminde). Endagsbilletten koster kun 360,- tur/retur i bil med op til 9 personer. Overfarten med færge tager 50 minutter og der er kun ca. 45 minutters kørsel fra Bøjden til Naturama. Du skal blot fremvise din billet til Færgen ved indgangen (max. 7 dage gammel), for at få rabatten.

Se priser eller se hvornår AlsFærgen sejler i sejlplanen.

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere