Forside » Oplevelser » Fyn » Naturama | Fjord & Bælt

Naturama | Fjord & Bælt

Med Færgen til
Naturama | Fjord & Bælt

Tag med AlsFærgen og LangelandsFærgen og oplev Naturama i Svendborg og Fjord&Bælt i Kerteminde.

Natur og drama på Fjord&Bælt | Naturama

Fjord&Bælt, Kerteminde

Fjord&Bælt er en kombineret turistattraktion og forskningsinstitution beliggende ved indsejlingen til Kerteminde fjord. Fjord&Bælt ønsker at virke som “natur-oplukkere”, der giver adgang til et miljø og dyr, som ikke er almindeligt kendte.

Hovedattraktionen er de tre marsvin, hvor Fjord&Bælt er et af de ganske få steder i verden, hvor man kan se disse hvaler tæt på. Marsvinene indgår som en naturlig del af centrets formidlingstilbud, men de overvåges også af forskere fra hele verden, som bl.a. gennemfører adfærdsforsøg over lange perioder.

Læs mere om Fjord&Bælt 


Naturama, Svendborg

På Naturama i Svendborg kan I komme helt tæt på dyrene og opleve elge, moskusokser, hvalskeletter og fugle iscenesat i et naturteater med lys, lyd og film. Store og små kommer helt tæt på elge, bjørne, fugle og isbjørne. Gratis adgang for børn.

Dyk ned i det blå univers til havets kæmper. Klap den lille bjørn, hør kronhjortens brøl og kom helt tæt på isbjørne, ulve og vildsvin. Stig til vejrs og bliv fascineret af mere end 500 fugle. Der er altid mange aktiviteter i weekender og ferier. Ro om kap med isbjørnen, løs sjove opgaver, klæd jer ud, tag med på rundvisning eller oplev videnskabsteater for fuld udblæsning.

Læs om Naturama

*20% rabat på indgangen Naturama | Fjord&Bælt

Bøjden-Fynshav

Rejs f.eks  med en Endagsbillet til AlsFærgen og få 20% rabat på indgangen til Naturama i Svendborg og Fjord & Bælt i Kerteminde. Endagsbilletten koster kun 350,- tur/retur i bil med op til 9 personer. Overfarten med færge tager 50 minutter og der er kun ca. 45 minutters kørsel fra Bøjden til Naturama. Du skal blot fremvise din billet til Færgen ved indgangen (max. 7 dage gammel), for at få rabatten.

Se priser eller se hvornår AlsFærgen sejler i sejlplanen.

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere