Forside » Oplevelser » Bornholm » Wonderfestiwall

Wonderfestiwall

Wonderfestiwall

Med BornholmerFærgen til Wonderfestiwall

Skal du til Wonderfestiwall på Bornholm, er BornholmerFærgen den oplagte rejsemulighed! Se BornholmerFærgens  sejlplanenpriser og  bestil billet.

Wonderfestiwall er Bornholms svar på Roskildefestival! Musikfestivallen har Bornholms smukkeste beliggenhed ved Hammeren og Opalsøen. 2017 bød på Suspekt, Phlake, Sort Sol, Burhan G, Magtens Korridorer samt mange andre forrygende kunstnere.

Wonderfestiwall 2018 pakkerejse

I år går Wonderfestiwall løs for 11. gang. Derfor har vi i år i samarbejde med Dansk Ø-ferie samlet en pakkerejse til en ekstra god jubilæumspris! Du sparer i år 30% af normalprisen for en tur fra København til Wonderfestiwall tur/retur. Så tag med til klippeøen, og få en uforglemmelig oplevelse, krydret med sommeridyl, sild og fede koncerter

Pakkerejsen inkluderer:

  • Transport fra Københavns Hovedbanegård (Bornholmerbussen) til Ystad færgeterminal
  • Færgetransport fra Ystad til Rønne
  • Bustransport med BAT fra Rønne Havn til festivalpladsen i Allinge
  • 3-dages partoutbillet til Wonderfestiwall
  • … Og transport hele vejen retur til Ystad, når festivalen er overstået
Book din pakkerejse til Wonderfestiwall i Dansk Ø-ferie

Øvrige rejsemuligheder

Hvis du vil gæste festivalen er der mange muligheder. Rejs f.eks. i bil på ruten Ystad-Rønne fra DKK 612,- tur/retur på en Billigbillet. Du kan også rejse i bil eller som gående på ruten Køge-Rønne, eller som gående med Bornholmerbussen og færge på ruten København-Rønne via Ystad, eller med tog og færge (DSB InterCity Bornholm) – også på ruten København-Rønne via Ystad. På Bornholm kommer du nemt rundt med de lokale busser (BAT), som kører fra BornholmerFærgens terminal i Rønne.

Husk at booke overnatning

Du kan booke teltplads via Billetlugen her. Hvis du ikke ønsker at sove på selve festivalområdet, kan du vælge at bo på nogle af øens mange andre overnatningssteder – se Dansk Ø-feries udvalg her.

Læs om Wonderfestiwall

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere