Forside » Oplevelser » Bornholm » Outdoor

Outdoor

Outdoor og aktiv ferie

Med BornholmerFærgen til Outdoor og aktiv ferie

Tag med BornholmerFærgen til Rønne på Bornholm fra Ystad i Sverige, fra Køge på Sjælland, eller fra Sassnitz på Rügen i Tyskland og Outdoorugen  på Bornholm. Du kan f.eks. købe en Billigbillet til bil og 5 personer. Se mere under priser. Vil du vide hvornår BornholmerFærgen sejler, så kig i sejlplanen.

Outdoor Bornholm – aktiv ferie på Bornholm

Bornholm er Danmarks bedste sted for outdoor-aktiviteter og byder på en masse aktive oplevelser i den bornholmske natur.

På Bornholm kan du opleve alt fra windsurfing i Balkas bugt, til 18 meters rappelling ned af en klippevæg ved Opalsøen. Der er et hav af muligheder, så det er blot op til dig, at vælge den aktivitet som du finder mest interessant. Her er et lille udpluk af de mange outdoor-aktiviteter på Bornholm.

Klippeklatring og rapelling

Klippeklatring og rapelling er en yderst livsbekræftende oplevelse. Den bornholmske natur byder på en stor variation hvor du kan klatre på alt fra kystklipper til nedlagte stenbrud.

Bestil et kursus i rapelling på Dansk Ø-Ferie her

 

Bestil et kursus i klatring på Dansk Ø-Ferie her

 

Surfing

Prøv kræfter med surfing på Bornholm. Besøg f.eks. surfskolen ved Balkas strand. Prøv Windsurfing, Kitesurfing og stand up paddlesurf. Balkas bugt er lavvandet, hvilket gør det ideelt til at lære disse tre aktiviteter.

Havkajak

En tur i kajak er en super naturoplevelse som absolut burde opleves. Der tilbydes både guidede ture og begynderkurser på Bornholm
Læs mere

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere