Forside » Oplevelser » Bornholm » Golf på Bornholm

Golf på Bornholm

Golf på Bornholm

Med BornholmerFærgen til Golf på Bornholm

Tag med BornholmerFærgen til Rønne på Bornholm fra Ystad i Sverige, fra Køge på Sjælland, eller fra Sassnitz på Rügen i Tyskland og spil golf på Bornholm. Du kan f.eks. købe en Billigbillet til bil og 5 personer. Se mere under priser. Vil du vide hvornår BornholmerFærgen sejler, så kig i sejlplanen.

Bornholms Golfklub

Bornholms Golf Klub ligger i nærheden af øens største by Rønne. De 18 huller er anlagt som en parkbane i et naturskønt, delvist fredet område med mange vilde frugttræer, vilde orkidéer, gyvel og et rigt dyre- og fugleliv. Mange af hullerne skærer sig unikt gennem landskabet. Vinden er næsten sat ud af spillet. For nybegyndere samt uøvede er 9-hullers Par-3, Pay & Play-banen meget populær.

Læs om Bornholms Golfklub

Nexø Golfklub (Dueodde Golfbane)

Dueodde Golfbane er beliggende i nærheden af Danmarks smukkeste badestrand på sydspidsen af Bornholm, nær ved stort ferieområde, hvor der inden for en radius af 5 km findes et rigt udvalg af sommerhuse, hoteller, pensionater, vandrehjem og campingpladser, så der er mange muligheder for ferie eller blot en enkelt overnatning eller to i forbindelse med spil på Dueodde Golfbane.

Læs om Nexø Golfklub

Nordbornholms Golfklub (Rø Golfbaner)

Nordbornholms Golfklub har 2 baner. Rø Golfbaner er et af landets bedste og flotteste golfanlæg. Omgivelserne er helt unikke med klipper, skov, højdeforskelle og udsigt over Østersøen til Christiansø.

Old Course er ikke lang, men de færreste langt slående vinder første runde på banen.  New Course er en helt anden sag med fire sæt teesteder, længde, brede fairways, store let kuperede greens og især på de sidste ni huller mange udfordringer med vandfyldte stenbrud, små søer, smalle skovpassager og så er vinden en meget afgørende faktor på den bane.

Læs om NordBornholms Golfklub

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere