Forside » Oplevelser » Bornholm » Folkemødet

Folkemødet

Folkemødet starter på BornholmerFærgen

BornholmerFærgen er den vigtigste transportåre til Folkemødet, og overfarten danner en flydende bro til Bornholm for de mange rejsende, der besøger det politiske møde på solskinsøen.

Se sejlplan og priser eller

Bestil billet

 

Folkemødet 2018 åbner torsdag den 14. juni kl. 12.00 og lukker søndag den 17. juni kl. 15.00.

Program for Folkemødet

Der er over 2000 spændende debatter og arrangementer i festivallens program og du kan sammensætte dit eget program med Folkemødets program-app.

Du kan holde øje med programmet på Folkemødets Hjemmeside.

Fra København til Rønne og videre til Folkemødet

Turen fra det indre København til Ystad tager under 1,5 time i bil, og der indsættes ekstra færgeafgange under Folkemødet, så BornholmerFærgen kan tilbyde deltagerne mange afgange om dagen og imødekomme den store efterspørgsel.

Det tager ca. 30 min. at komme til Folkemødet i Allinge fra Rønne Havn. På lidt over tre timer er det altså muligt at nå fra hjertet af København til Folkemødets hjerte i Allinge.

Praktiske fordele ved at vælge søvejen

BornholmerFærgen sejler ofte og gør det muligt at medbringe bilen til Folkemødet, ligesom omfanget af den medbragte bagage kun er begrænset af, hvad bilen kan rumme. I forbindelse med Folkemødet er der desuden oprettet en lang række ekstra parkeringspladser i Allinge, og der er mulighed for at leje cykler. Med andre ord er det helt problemfrit at komme til Folkemødet.

Med lokalbus (BAT) til Folkemødet i Allinge

Der er ventende busser på havnen, når færgen ankommer til Rønne. Busserne kører til de fleste overnatningssteder eller direkte til Allinge.

Under Folkemødet har det lokale busselskab BAT etableret en stærkt udvidet køreplan, så Folkemødets gæster kan komme rundt på øen. Tag en køreplan i bussen eller hent køreplanen.

For at gøre det nemt at komme til og fra p-pladser og overnatningssteder i Allinge og Sandvig er der indsat lokale folkemødebusser. Busserne er gratis og kører ca. hvert 20. minut i dagtimerne.

Du kan købe en BAT Folkemødebillet til kr. 200, som giver fri adgang til bustransport på hele øen i de fire festivaldøgn. Billetten købes i Færgens Kundeservice, kontant i bussen, hos BAT eller som SMS-billet. Skriv “BAT” og send til 1419.

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere