Forside » Oplevelser » Bornholm » Bornholms Teater

Bornholms Teater

Bornholms Teater

Med BornholmerFærgen til Bornholms Teater

Tag med BornholmerFærgen til Rønne på Bornholm fra Ystad i Sverige, fra Køge på Sjælland, eller fra Sassnitz på Rügen i Tyskland og oplev Bornholms Teater. Du kan f.eks. købe en Billigbillet til bil og 5 personer. Se mere under priser. Vil du vide hvornår BornholmerFærgen sejler, så kig i sejlplanen.

Bornholms Teater – unikke teateroplevelser i historiske rammer

Uanset om man er mest til gode forestillinger eller unikke historiske rammer, har Rønne Theater noget at byde på hele året – og oftest i en kombination af begge dele!

Selve Rønne Theater er et barokteater med næsten 200 års levende historie på bagen, så ud over forestillingerne er det en storslået oplevelse i sig selv at besøge det gamle, atmosfærefyldte teater.

Årets teatersæson starter den 25. august 2018 med Bornholms Teaters store egenproduktion ’LEVE LIVET’ – en livsbekræftende og musikalsk-munter forestilling om Finn Jensens død! Derefter byder Teaterforeningen Bornholm m.fl. på over 25 forskellige forestillinger fra turnéteatre fra hele landet. Se det aktuelle program på Bornholms Teaters hjemmeside.

Der er rundvisninger i sæsonen og på forespørgsel. Læs mere om guidede ture på bornholmsteater.dk

Læs om Rønne Teater

Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere