Forside » Om os » Leverandør

Leverandør

Bliv leverandør

Behovet for varer og ydelser til Danske Færger spænder over mange kategorier. Vi efterspørger varer og ydelser til vores skibe, butikker, bistroer, terminaler og administrationen.

Vi modtager gerne henvendelser fra firmaer som er interesseret i at levere dele af vores behov. Da vi dagligt modtager mange henvendelser har vi valgt at potentielle leverandører registrerer sig selv på denne hjemmeside. På den måde sikrer vi en ensartet og seriøs behandling af henvendelserne.

Vi beder dig derfor gennemlæse informationen og såfremt du mener at kunne tilbyde Danske Færger varer eller ydelser så at udfylde nedenstående formular.

På de fleste områder har Danske Færger allerede tilfredsstillende aftaler, og det kan derfor godt være at vi ikke umiddelbart kan gøre brug af din henvendelse.

Din registrering bliver gennemset og gemt indtil vi har behov for at udskifte eller udvide i leverandørsammensætningen.

Når din registrering er modtaget vil vi sende en kort e-mail som bekræftelse.

Dette er vigtigt for os

Danske Færger er en forretning der fungerer året og døgnet rundt. Du skal derfor være indstillet på at kunne yde en udstrakt service for at understøtte vores forretning.

Vi har ikke specifikke krav til miljø – eller kvalitetscertificering af din virksomhed, men vi forventer at du optræder ansvarligt overfor miljø og mennesker.

Alle produkter med faremærkning der anvendes på vores skibe skal være godkendt af Søfartens Arbejdsmiljøråd, og vi afviser varer der er fremstilet i strid med internationale codex.

Såfremt det er økonomisk forsvarligt erstatter vi også gerne produkter med andre der har mindre miljøpåvirkning.

Vi ønsker at indgå i længerevarende partnerskaber med professionelle og effektive leverandører, og samarbejde om at nå de fælles mål er meget vigtigt for os.

Det er en forudsætning at varer og ydelser leveres til en konkurrencedygtig pris, til tiden og i den aftalte kvalitet.

Vi satser på at det daglige samarbejde med vores leverandører præges af åbenhed, innovation, respekt og til gensidigt udbytte.

Vores standard indkøbsbetingelser danner det formelle grundlag for samhandelen, og vores standard betalingsbetingelse er 45 dage.

Registrering

Såfremt du ønsker at komme i betragtning som mulig leverandør til Danske Færger skal vi bede dig udfylde denne formular:

Leverandør
Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere