Forside » Om os » Færgens KundeForum

Færgens KundeForum

Færgens KundeForum

Når du tilmelder dig Færgens KundeForum deltager du automatisk i udtrækningen af en færgebillet til en returrejse med Færgen for bil+5 personer eller motorcykel+2 personer. Hver måned udtrækker vi en heldig vinder blandt nye tilmeldte medlemmer.

KundeForum – en klub med fordele

I Færgen ønsker vi at være i tæt dialog med vores kunder og har derfor oprettet KundeForum, hvor du har mulighed for at fortælle, hvad du mener om nye tiltag og produkter fra Færgen. Hvis du tilmelder dig, vil du måske en eller to gange om året modtage en e-mail med invitation til at deltage i forskellige former for undersøgelser. Ind imellem vil vi også gerne invitere dig til at fortælle hvordan du har oplevet din seneste tur på en af ruterne med AlsFærgen, BornholmerFærgen, FanøFærgen, LangelandsFærgen eller SamsøFærgen. Hver gang du deltager, indgår du i en lodtrækning om gratis færgebilletter.

Nyhedsbreve med specialtilbud og tips

Som medlem af KundeForum får du automatisk tilsendt vores nyhedsbreve, der indeholder tips til udflugter og rejser, specialtilbud og nyheder fra Færgen. Vi udsender nyhedsbreve via e-mail hver måned, hvor vi fremhæver aktuelle tilbud på vores destinationer og med færgerne. I nyhedsbrevene kan der også være særlige tilbud på færgebilletter, ophold og oplevelser, kun til medlemmer af KundeForum!

Analyseinstituttet Inzights varetager databehandlingen. Du vil derfor modtage e-mails med Inzights som afsender. Du kan til enhver tid melde dig ud af KundeForum.

Tilmeld dig Færgens KundeForum
Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere