Forside » Om os » Færgerne » M/F Fynshav

M/F Fynshav

M/F Fynshav

M/F Fynshav
AlsFærgen BØJDEN-FYNSHAV

Se billedearkiv for flere billeder.

M/F Fynshav er oprindeligt bygget til rederiet Samsø Linien A/S hos Ørskov Christensens Staalskibsværft A/S i Frederikshavn (nybygn. nr. 205, december 1998 under navnet M/F Kyholm) til brug på ruterne Kolby Kås-Kalundborg og Kolby Kås-Hou. I maj 2009 købte og overtog Nordic Ferry Services A/S (i dag Færgen) skibet til brug på ruten Kalundborg-Kolby Kås (frem til januar 2015) hvorefter den gik direkte på værft. Skibet blev i marts 2015 indsat på AlsFærgens rute BØJDEN-FYNSHAV.

Salondækket (dæk 4) indeholder; hall, bistro og pendlerlounge. Midtskibs er der stort legeområde og modsatte side et område forbeholdt passagerer med hunde. Endelig rummer salondækket en elegant og rummelig agtersalon. som åbnes for arrangementer ombord. På hele salondækket er tilbydes der gratis Wifi.

Færgens Bistro har også fået en ansigtsløftning, og der tilbydes en række nye produkter i forhold til tidligere, og som noget helt nyt tilbydes der nu også et sortiment af shopprodukter, herunder kosmetik, tasker, ure, briller, slikprodukter, legetøj, mobiludstyr, øl, vin og spiritus, som tilbydes til konkurrencedygtige priser

Rederiet kan tilbyde festarrangementer om bord, såvel i som udenfor ordinær fartplan for op til ca 100 gæster. Skibets agtersalonen er ideelle til konferencer for op til ca. 50 deltagere.

Der er elevator fra vogndækket til begge salondæk samt soldækket, Man kan nyde det store soldæk øverst, som strækker sig i næsten hele skibets længde. hvor der er god plads til at nyde overfarten udendørs.


Skibspecifikation

Skibstype: Godsbærende passagerfærge
Totallængde: 69,2 m
Bredde: 14,8 m
Dybgang: 3,2 m
Maks. fart: 14,8 knob
Motorkraft: 2866 kW
Største fri tilkørselshøjde: 4,45 m
Største fri tilkørselsbredde: 6,83 m for og 4,41 m agter
Antal personbiler: 90
Antal passagerer: Sommer: 400, vinter: 300
Antal lastvognstog/trailere: 9
Indregistreret: Kolby Kås
IMO: 9183025
Klassifikationsselskab: Bureau Veritas
Kode: l 3/3 + Passenger Ferry Coastal Waters Ice lll + MACH + AUT
Hjemmesiden anvender cookies for at muliggøre billetbestilling, statistik og markedsføring. | Læs mere